Flamenco GarciaFlamenco Garcia

Cursussen

Spanje is nog altijd één van de meest populaire vakantielanden voor de Vlaming.  Jaarlijks gaan we met honderdduizenden richting Zuiden om te genieten van zon en zee, maar ook van de tapas en de vino tinto.  De warme sfeer van een Spaanse fiësta laat niemand onberoerd.  En als de vurige Spaanse schonen een sevillana dansen, is het hek helemaal van de dam.  Zulke taferelen zijn typisch voor het Spaanse Andalusië.  Maar je hoeft er niet altijd ver voor te gaan, want in Zonhoven in de Evenementenhal Den Dijk kan je dit meemaken bij Dansschool Flamenco Garcia, o.l.v. Sandie Garcia Gonzalez.

Flamenco is dé ideale hobby voor iedereen die van Spaanse ritmes houdt en dé uitlaatklep om de dagelijkse stress van zich af te stampen.
Kom en geniet mee van het vurig temperament!  Olé!

Wij organiseren op wekelijkse basis flamenco danslessen voor kinderen (vanaf 5 jaar) en volwassen en dit van beginners tot (ver)gevorderden.
Wij besteden aandacht aan techniek, houding, palmas (handgeklap), zapateados (voetenwerken) en leren een choreografie in groep aan, aangepast aan het niveau van elke groep.

Voor flamenco heb je géén danspartner nodig.
Kom gerust eens langs om te proberen!

Voor meer info, contacteer ons via het contactformulier.